Avinguda Montevideo, 65, 1r 1a

Vilassar de Mar

Telf. 937 59 13 10

Mail:  hugheshls@telefonica.net

Name *
Name
Nombre
He leído y acepto la politica de privacidad *

Montevideo, 65, 1r
08340, Vilassar de Mar
Spain

0034 937591310

Una acadèmia d'anglès i altres idiomes, dedicada a l'ensenyament d'anglès a nens, joves i adults. Grups de preparació pels examens de Cambridge; First Certificate, CAE, Proficiency. Classes particulars d'anglès i francès i altres idiomes.

staff  october 2016.jpg

Qui som?

QUI SOM?

QUI SOM?

La raó de ser de The Hughes Language Service és la de facilitar als seus alumnes la possibilitat de poder comunicar-se perfectament en l'idioma que han escollit estudiar. Oferim cursos acuradament programats per tal d'aconseguir el seu objectiu amb un servei personalitzat que asseguri el progrés de tots els nostres alumnes.

Els professors només parlen anglès a classe, tant als alumnes més petits com als adults, i els animen a fer el mateix. A The Hughes Language Service utilitzem el "Direct Method" (Mètode Directe) per ensenyar l'anglès en anglès. Per aconseguir aquests objectius disposem d'un equip de professors nadius qualificats i amb llarga experiència.

L'escola va ser inaugurada el 1989 pels seus directors actuals, William Hughes i Pilar Jorge Sanz, i ha funcionat satisfactòriament durant més de 25 anys. La nostra política es basa en un ensenyament seriós en una atmosfera agradable. Des del principi l'escola ha posat especial èmfasi en la constant preocupació per l'alumne, per així poder-li oferir un aprenentatge de l'idioma en un ambient tranquil i agradable.

qui som