Classes Particulars

Les classes privades es poden organitzar per a un o més alumnes, a l'escola, a casa o a l'empresa. Tenim professors nadius i no-nadius qualificats amb experiència per realitzar les classes segons les necessitats de cada alumne.

 

Classes per a Empreses  

The Hughes Language Service ha treballat amb empreses de l'àrea durant molts anys, oferint cursos d'anglès general i anglès especific per a negocis.Amb classes individuals o per a grups.

 

Altres llengües

 També oferim classes particulars de Francès, Alemany i Italià. Amb professors nadius i no-nadius depenent dels requisits de l'alumne.

 

Clases Particulares  

Las clases privadas se pueden organizar para uno o más estudiantes, en la escuela o en casa del alumno o en las oficinas de la empresa. Podemos ofrecer profesores con experiencia y bien cualificados, nativos o no nativos según los deseos del alumno.

 

Clases para Empresas

 The Hughes Language Service, lleva muchos años trabajando con las empresas, ofreciendo tanto cursos de inglés general como de inglés comercial, para clases individuales o en grupo. 

Otros Idiomas

 También ofrecemos clases particulares de  Francés, Alemán e Italiano con profesores nativos o no nativos según los deseos del alumno. 

LEMÀ     ALEMAN

LEMÀ     ALEMAN

ITALIÂ    ITALIANO

ITALIÂ    ITALIANO

FRANCÉS   FRANCES

FRANCÉS   FRANCES

SERVEI DE PRESTEC DE LLIBRES  DVDS   I MATERIAL DIDACTIC

SERVEI DE PRESTEC

DE LLIBRES  DVDS  

I MATERIAL DIDACTIC

The Hughes Language Service,  Montevideo, 65, 1r,  08340,    Vilassar de Mar,   Spain

Tel 0034 93 759 13 10      email hugheshls@telefonica.net          

www.hughes-hls.com